Buitenschilder in Voerendaal

Bescherm je huis met een kwast

Goed schilderwerk van een buitenschilder is van groot belang. Je woning of bedrijfspand heeft dag in dag uit namelijk te kampen met regen, zon en andere invloeden.

Neem contact op

Dé vakman voor buitenschilderwerk

  • Meer dan 150 jaar ervaring
  • Betaalbare buitenschilder
  • Voorkom onnodig onderhoud

Regelmatig je kozijnen, gevel, buitenmuren of deuren schilderen of verven is essentieel. Het is niet alleen mooi, zo’n frisse laag verf, maar levert ook op lange termijn flinke kostenbesparing op. Onze vakman houdt buitenschilderwerk graag voor je in topconditie. Schakel dus op tijd de buitenschilder in en voorkom onnodige onderhoudskosten.

Neem contact op

Je houtwerk strak in de lak

Alles van hout zoals kozijnen en deuren, rondom je woning of bedrijfspand, hebben met regelmaat aandacht nodig om deze in goede conditie te houden. Doe je dit niet, dan kun je snel te maken krijgen met houtrot. Je kozijnen of buitendeuren laten schilderen is niet alleen mooi voor het oog, je voorkomt onnodig en duur onderhoud.

Neem contact op

Kleur voor je gevel of buitenmuur

Wil je een buitenmuur laten verven of gevel laten schilderen? Vertrouw dan op onze experts. Naast gedegen advies zorgen onze schilders voor een oogverblindend eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Neem contact op

Wij denken aan het milieu

Als schildersbedrijf voor buiten verven van muren, kozijnen en deuren werken we graag met milieuvriendelijke verven en materialen. Daarnaast zorgen we ook voor een goede verwerking van ons afval na de buiten verfklus. Verfresten en lege verfblikken worden verwerkt door een verwerkingsbedrijf, die daarvan weer nieuwe grondstoffen produceert

Neem contact op

Veiligheid staat voorop

Naast ons schilder vakmanschap vinden wij veiligheid belangrijk. Om kwaliteit en veiligheid te garanderen laten wij periodiek onze materialen en uitrusting controleren door erkende bedrijven. Onze schilders werken met persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm's) van ons schildersbedrijf.

Neem contact op

Doordacht HuisSchilderPlan

Als erkend Sikkens Quality Painter kunnen wij het unieke HuisSchilderPlan aanbieden. Dit is een meerjarig, doordacht onderhoudsplan voor het buiten schilderen van je woning. Vertrouw op onze vakmensen. Zij weten als geen weten wat er nodig is om een fantastisch resultaat te behalen waar je lang plezier van hebt.

Neem contact op
van Wersch