Binnenschilder in Voerendaal

Goed uit de verf dankzij puur vakmanschap

Onze ervaren schilders staan garant voor binnenschilderwerk van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs, van muren, kozijnen en plafonds tot hele kamers.

Neem contact op

Expert in binnenschilderwerk

  • Meer dan 150 jaar vakmanschap
  • Betaalbare schilder
  • Prachtig eindresultaat

Wil je een muur laten verven? plafond of kozijnen schilderen? Onze ervaren schilders voorzien je woning of kantoor van een onderhoudsbeurt of steken het met een kwast in een nieuw jasje. Schildersbedrijf van Wersch staat al vele jaren garant voor binnenschilderwerk van zeer hoge kwaliteit.

Neem contact op

Gun jezelf een vakschilder

Veel doe-het-zelvers hebben het al ervaren. Schilderwerk kost veel tijd, geduld en vakmanschap en na alle inspanning is het eindresultaat dan toch niet wat je ervan verwachtte. Gun jezelf daarom de kwaliteit en het gemak van betaalbaar vakman. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Neem contact op

Top 5 binnenschilderwerk

Gedegen onderhoud, een opfrisbeurt of een vlekkeloze afwerking. Binnenshuis ligt er geregeld schilderwerk te wachten om onderhanden genomen te worden. Waar kun je ons schildersbedrijf zoal voor inschakelen?

  • Muur verven
  • Plafond schilderen
  • Kozijnen schilderen
  • Kamer verven
  • Kleuradvies
Neem contact op

Wij denken aan het milieu

Als schildersbedrijf voor binnen verven van muren, kozijnen en deuren werken we graag met milieuvriendelijke verven en materialen. Daarnaast zorgen we ook voor een goede verwerking van ons afval na de verfklus. Verfresten en lege verfblikken worden verwerkt door een verwerkingsbedrijf, die daarvan weer nieuwe grondstoffen produceert.

Neem contact op

Veiligheid staat voorop

Naast ons vakmanschap vinden wij veiligheid belangrijk. Om kwaliteit en veiligheid te garanderen laten wij periodiek onze materialen en uitrusting controleren door erkende bedrijven. Onze schilders werken met persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm's) van ons schildersbedrijf.

Neem contact op

Doordacht HuisSchilderPlan

Als erkend Sikkens Quality Painter kunnen wij het unieke HuisSchilderPlan aanbieden. Dit is een meerjarig, doordacht onderhoudsplan voor het schilderen van je woning. Vertrouw op onze vakmensen die als geen ander weten wat er nodig is om een fantastisch resultaat te behalen waar je lang plezier van hebt.

Neem contact op
van Wersch