Behanger in Voerendaal

Prachtig behangen & perfect afgewerkt

Goed behangen is een vak apart. Het vergt geduld, precisie en ervaring om wandbehang strak aan te leggen en af te werken, zonder luchtbellen.

Neem contact op

Dé vakman in behangen

  • Professioneel behanger
  • Meer dan 150 jaar ervaring
  • Vakkundig advies

Wandbekleding en behang (wandbehang) in het bijzonder is een kunst op zich. Met meer dan 150 jaar ervaring zijn wij als behanger als geen ander in staat om behang vakkundige aan te brengen aan je wanden. Ben je er niet helemaal zeker van dat je zelf mooi die muur kunt behangen? Laat het dan over aan een specialist, voordat je straks tegen luchtbellen aankijkt.

Neem contact op

Het lijkt zo eenvoudig

Als jezelf met behangen bezig bent kom je er al gauw achter dat het toch echt een stuk lastiger is dan het lijkt. Het is een kunst om behang recht te hangen, zeker wanneer patronen mooi moeten doorlopen. Daarnaast wil je natuurlijk geen luchtbellen. Gun jezelf daarom een professioneel behanger!

Neem contact op

Glasvezel wandbehang vakkundig aangebracht

Glasvezelbehang is al jaren enorm populair als wandbehang. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden zorgt glasvezel wandbehang steeds weer voor een bijzonder effect op je wand. Het is nog overschilderbaar ook, dus we kunnen er telkens een nieuwe ‘look’ aangeven. Laat je vandaag nog bijpraten over de mogelijkheden!

Neem contact op
van Wersch